DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Volumizare buze cu acid hialuronic

Clinica de estetica Brasov

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este un procedeu cosmetic din ce in ce mai popular in randul femeilor care isi doresc buze mai mari si mai bine conturate.

Acesta presupune injectarea in buze a unui gel cu acid hialuronic. Procedura dureaza putin (aproximativ 30 de minute), este foarte putin invaziva si are efect de lunga durata. Buzele isi pot pastra forma obtinuta dupa injectare timp de pana la 6 luni. Durata rezultatului poate sa fie afectata de fumat sau de stil de viata, insa este una considerabile.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanta naturala gasita in corpul uman, care ajuta la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. Aceasta are o capacitate mare de a retine apa si sintetizeaza colagenul, hidratand pielea si pastrandu-i frumusetea si elasticitatea. Din pacate, odata cu inaintarea in varsta resursele de acid hialuronic incep sa scada.

Din fericire, aceasta substanta poate sa fie injectata in piele, tratamentele cosmetice care o folosesc fiind din ce in ce mai intalnite pentru a umple ridurile si pentru a mari volumul buzelor.

De ce sa iti maresti buzele cu acid hialuronic?

Exista o multime de motive pentru care un tratament de volumizare buze cu acid hialuronic este o solutie cosmetica excelenta:

•Aspect mai plin si conturat al buzelor: Volumizarea cu acid hialuronic poate ajuta la cresterea volumului buzelor si la conturarea lor, ceea ce poate imbunatati aspectul general al fetei si poate imbunatati increderea in sine.

•Rezultate imediate: Volumizarea cu acid hialuronic poate fi realizata intr-o singura sedinta si rezultatele sunt vizibile imediat. Rezultatul final insa, este vizibil dupa aproximativ 7 zile. Acest lucru face ca procedura sa fie atractiva pentru persoanele care cauta rezultate rapide si eficiente.

•Efect de lunga durata: Desi durata efectului poate varia in functie de fiecare persoana, volumizarea cu acid hialuronic poate oferi rezultate care dureaza intre 6 luni si un an. In functie de nevoile fiecarei persoane, procedura poate fi repetata pentru a mentine aspectul dorit.

•Procedura minim invaziva: Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedura minim invaziva, care necesita doar o mica injectie in buze. De obicei, este suficienta o mica anestezie locala, iar timpul de recuperare este scurt.

•Siguranta ridicata: Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in mod normal in corpul uman, ceea ce face ca riscul de reactii alergice sau de respingere sa fie scazut. In plus, procedura poate fi personalizata in functie de nevoile fiecarei persoane si poate fi ajustata in timp pentru a se obtine cele mai bune rezultate.

Care sunt reactiile adverse ale volumizarii buzelor cu acid hialuronic?

Riscul de aparitie a unor reactii adverse este minim. Totusi, imediat dupa injectare poate aparea o senzatie de disconfort si chiar mici umflaturi, care dispar dupa 2-3 zile. Tratamentul poate sa fie urmat si de prurit, edem, echimoze sau inflamatii, insa sunt reactii normale care dispar intr-un timp foarte scurt.

Ce trebuie sa faci inainte si dupa injectiile cu acid hialuronic in buze?

1. Maseaza-ti buzele cu gel sau cu crema de arnica! Masajul uniformizeaza buzele si previne formarea granuloamelor. De asemenea, previne aparitia vanatailor.

2. Evita expunerea la soare! Cateva zile este bine sa eviti expunerea la soare, solarul, sauna sau temperaturile extreme. De asemenea, este bine sa eviti efortul fizic;

3. Evita fumatul si consumul de alcool in primele 72 de ore dupa procedura!

4. Evita sa aplici machiaj in primele 24 de ore si sa faci alte proceduri estetice in urmatoarele 14 zile;

5. Incearca sa nu consumi aspirina, ibuprofen, ulei de peste sau vitamina E cu minim o saptamana inainte de interventie!

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!