DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Unplere santuri nazogeniene

Clinica de estetica Brasov

Santurile nazogeniene (sau nazolabiale) sunt pliurile care se formeaza intre nas si gura. Aceste santuri sunt situate de fiecare parte a fetei si sunt foarte evidente atunci cand persoana zambeste sau rade.

Santurile nazogeniene sunt formate in principal din piele, muschi si tesut subcutanat. In timp, acestea pot deveni mai pronuntate, cauzele fiind multimple:

•pierderii de volum in tesuturile fetei;

•scaderii productiei de colagen si elastina;

•scaderea productiei de acid hialuronic.

In general, pronuntarea santurilor nazogeniene apare dupa varsta de 30 de ani, atat femeile, cat si barbatii suferind de aceasta problema.

Santurile nazogeniene sa sunt o preocupare estetica comuna, insa vesta buna este ca atunci cand ajung foarte pronuntate, pot fi tratate cu ajutorul umplerii cu acid hialuronic.

Umplerea santurilor nazogeniene cu acid hialuronic tratament eficient de la Doctor Beauty

Umplerea santurilor nazogeniene cu acid hialuronic este o procedura estetica non-invaziva care poate imbunatati aspectul fetei si poate corecta semnele imbatranirii.

Procedura presupune injectarea acidului hialuronic direct in zona problematica.

Daca alegi sa faci o astfel de procedura in clinica Doctor Beauty, avantajele de care te poti bucura sunt numeroase

Rezultate rapide: Umplerea santurilor nazogeniene cu acid hialuronic ofera rezultate imediate. Pacientii pot vedea diferenta in aspectul lor facial imediat dupa procedura.

Tratament rapid: procedura este rapida si simpla. Aceasta dureaza aproximativ 30 de minute.

Rezultate naturale: Acidul hialuronic ofera un aspect natural al fetei dupa procedura. Pacientii nu arata "operati" si nu au nevoie de timp pentru recuperare.

Rezultate durabile: Rezultatele procedurii pot dura intre 6 si 12 luni, depinzand de tipul de acid hialuronic utilizat si de rata metabolismului pacientului. Dupa ce rezultatele incep sa se diminueze, pacientii pot opta pentru o noua procedura de umplere.

•Procedura sigura: Acidul hialuronic este un compus natural si este utilizat de ani de zile in tratamentele estetice. Procedura este sigura si este asociata cu un risc scazut de efecte secundare.

Este adevarat ca pot aparea si anumite reactii adverse, cum ar fi umflarea, roseata sau sensibilitatea in zona tratata. Toate aceste neplaceri trec in cateva zile.

De asemenea, pacientii experimenteaza si disconfort in timpul tratamentului, insa nu este foarte mare. Pentru cei foarte sensibili, se poate folosi un anestezic local.

Ce trebuie sa faci dupa injectarea acidului hialuronic in santurile nazogeniene?

Este bine sa dormi cu fata in sus, sa eviti expunerea la soare sau la temperaturi extreme, sa eviti bauturile si mancarurile fierbinti timp de 72 de ore si sa nu aplici machiaj pe zona tratata. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca nu apelezi la o astfel de procedura in perioada in care ai si programare la dentist.

Ce trebuie sa stii despre acidul hialuronic?

Daca te temi de ideea injectarii cu acid hialuronic, trebuie sa stii ca aceasta substanta este 100% sigura pentru organismul uman. Prezenta in mod natural in tesuturile corpului (piele, ochi, cartilaje si lichid sinovial), nu face altceva decat sa aduca o multime de avantaje:

•are capacitatea de a retine cantitati mari de apa, mentinand astfel hidratarea si elasticitatea tesuturilor;

•Injectarea cu acid hialuronic este considerata a fi un tratament sigur, cu un risc scazut de reactii alergice sau alte efecte secundare;

•Acidul hialuronic poate fi utilizat in combinatie cu alte tratamente estetice, cum ar fi toxina botulinica, pentru a obtine rezultate mai bune.

Pentru rezultate bune si pentru eliminarea oricarui risc, este foarte important ca tratamentul sa fie facut intr-o clinica specializata, de catre medici esteticieni cu experienta. Te asteptam in clinica Doctor Beauty pentru cele mai bune tratamente de umplere a santurilor nazogeniene cu acid hialuronic, precum si pentru numeroase alte tratamente cu efecte benefice asupra intregului corp.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!