DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Umplere cearcane cu acid hialuronic

Clinica de estetica Brasov

Cearcanele sunt zone de piele mai intunecate, de obicei in jurul ochilor, care pot aparea ca urmare a diferitelor factori, cum ar fi oboseala, stresul, varsta, alergiile, deshidratarea sau genetica. Acestea pot avea un aspect palid, uneori albastru sau violet, sau pot fi mai proeminente si umflate, in special dimineata sau dupa o noapte agitata de somn. In general, cearcanele sunt o problema cosmetica si nu indica o problema medicala majora, dar pot fi deranjante pentru unele persoane. Umplerea cearcanelor cu acid hialuronic este una dintre metodele disponibile pentru a ajuta la diminuarea aspectului cearcanelor si la imbunatatirea aspectului general al pielii din zona ochilor.

Daca ai cearcane, iti oferim cel mai eficient tratament cu acid hialuronic pentru umplerea lor

Procedura de umplere a cearcanelor cu acid hialuronic implica injectarea unui gel fin de acid hialuronic in zona sub ochi, in special in zona cearcanelor si a pliurilor din jurul acestora. Aceasta ajuta la la restabilirea volumului pierdut in aceasta zona, reducand astfel aspectul cearcanelor si imbunatatind aspectul general al pielii din jurul ochilor.

Aceasta procedura este potrivita pentru oricine se confrunta cu aspectul obosit si palid al cearcanelor, fie din cauza varstei, a geneticii sau a altor factori, cum ar fi stresul sau lipsa somnului.

De ce acid hialuronic?

Acidul hialuronic este un polizaharid, un compus natural al pielii umane si a altor tesuturi animale. Acesta poate fi gasit in mod obisnuit in cartilajul, oasele, ochii si in lichidul sinovial (lubrifiantul natural din articulatii). Fiind natural, este bine tolerat de majoritatea pacientilor si sa ofere un rezultat natural si de durata.

Daca este injectat sub piele, acidul hialuronic poate atrage si retine apa, ceea ce ajuta la hidratarea pielii si la umplerea ridurilor si a imperfectiunilor din piele. De asemenea, poate ajuta la protejarea pielii impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, care pot duce la imbatranire si la aparitia ridurilor.

In plus, acidul hialuronic poate fi usor descompus de catre organism intr-un interval de timp de 6 pana la 12 luni. Daca nu iti plac rezultatele, acestea dispar in mod natural dupa acest timp.

Acidul hialuronic este una dintre cele mai sigure substante folosite in tratamentele cosmetice, ceea ce il face din ce in ce mai prezent in clinicile de estetica medicala. Orice procedura de injectare insa, trebuie sa fie facuta intr-o clinica specializata, cu doctori cu experienta. Tocmai de aceea, te asteptam la Doctor Beauty.

Care sunt principalele beneficii ale umplerii cearcanelor cu acid hialuronic?

Principalele beneficii ale umplerii cearcanelor cu acid hialuronic includ:

•Reducerea aspectului de oboseala si a cearcanelor;

•Restaurarea volumului si a fermitatii pielii din zona ochilor;

•Rezultate naturale si de durata;

•Procedura minim invaziva, fara perioada de recuperare;

Ce trebuie sa mai stii despre procedura?

Procedura dureaza in general intre 15 si 30 de minute si se realizeaza cu ajutorul unei seringi subtiri care este introdusa in zona sub ochi. Inainte de aceasta, medicul va efectua o examinare a pielii.

Dupa procedura, este posibil sa se aplice o compresa rece pentru a reduce umflarea si a ajuta la vindecarea zonei tratate.

Iata cateva sfaturi utile inainte si dupa procedura:

Inainte:

•Evita consumul de alcool cu 24 de ore inainte de procedura.

•Evita consumul de aspirina sau alte medicamente care pot subtia sangele cu cel putin o saptamana inainte de procedura.

Dupa:

•Evita sa iti atingi sau sa iti freci zona tratata in primele ore dupa procedura.

•Evita expunerea la soare sau la caldura excesiva pentru cel putin 24 de ore dupa procedura.

•Nu luati aspirina sau alte medicamente care pot subtia sangele timp de cel putin 24 de ore dupa procedura.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!