DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Terapia vampir - tratament al pielii

Clinica de estetica Brasov

Aceasta procedura medicala non-invaziva utilizeaza plasma bogata in plachete din propriul tau sange pentru a stimula procesele de vindecare si regenerare ale corpului. Terapia Vampir/PRP este utilizata in principal in medicina estetica si regenerativa pentru a imbunatati aspectul pielii, dar poate fi utilizata si in alte scopuri terapeutice.

Cum se face Terapia Vampir/PRP?

Procedura de Terapie Vampir/PRP incepe prin recoltarea unei cantitati mici de sange din bratul tau. Aceasta cantitate este, in general, echivalenta cu cantitatea de sange prelevata in timpul unui test de laborator standard.

Sangele prelevat este apoi plasat intr-un tub special si este centrifugat pentru a separa plasma bogata in plachete de restul componentelor sanguine.

Plasma este apoi recoltata si pregatita pentru injectie. In functie de zona tratata, medicul poate utiliza un anumit tip de anestezie pentru a minimiza disconfortul.

Acesta va injecta apoi plasma bogata in plachete in pielea ta, in zona dorita. Aceste injectii sunt de obicei foarte mici si pot fi comparate cu injectiile obisnuite de botox sau de umplere a ridurilor. Procedura in sine nu dureaza mult timp, in general intre 30 si 60 de minute, in functie de zona tratata. In general, poti reveni la activitatile tale obisnuite imediat dupa procedura, fara perioada de recuperare necesara.

Care sunt avantajele Terapiei Vampir/PRP?

Terapia Vampir/PRP are o serie de avantaje, inclusiv:

•Stimuleaza productia de colagen si elastina, ceea ce duce la o imbunatatire a aspectului pielii si la reducerea ridurilor si liniilor fine.

•Imbunatateste textura si luminozitatea pielii.

•Ajuta la reducerea parului subtire sau pierderea parului prin stimularea cresterii parului.v

•Ajuta la vindecarea ranilor si leziunilor prin stimularea procesului de vindecare.

•Nu necesita anestezie si este minim invaziva.

•Este o procedura sigura si eficienta pentru majoritatea pacientilor.

Care sunt riscurile Terapiei Vampir/PRP?

In general, Terapia Vampir/PRP este o procedura sigura si eficienta, cu riscuri minime. Cu toate acestea, ca orice procedura medicala, prezinta riscuri potentiale:

•Durere, inflamatie si roseata in zona de injectie.

•Sangerare sau vanatai in zona de injectie.

•Infectie in zona de injectie.

Ce trebuie sa faci dupa Terapia Vampir/PRP?

Dupa procedura de Terapie Vampir/PRP, este posibil sa ai o usoara inflamatie si roseata in zona de injectie. Aceste simptome sunt normale si ar trebui sa dispara in cateva zile. Pentru a minimiza aceste simptome, poti aplica gheata pe zona de injectie si sa eviti expunerea la soare sau utilizarea produselor cosmetice pe pielea tratata in primele 24 de ore.

Este important sa urmezi instructiunile medicului cu privire la ingrijirea pielii dupa procedura de Terapie Vampir/PRP. Aceste instructiuni pot include utilizarea unui anumit tip de crema hidratanta sau evitarea anumitor activitati, cum ar fi exercitiile fizice intense sau expunerea la caldura excesiva.

Curiozitati despre PRP

In afara de utilizarea sa in medicina estetica si regenerativa, plasma bogata in plachete a fost folosita si in alte scopuri medicale. De exemplu, in stomatologie, PRP a fost utilizata pentru a imbunatati procesul de vindecare dupa extractia dentara. De asemenea, PRP a fost utilizata in chirurgia ortopedica pentru a ajuta la vindecarea ranilor si a leziunilor.

Istorie PRP

Utilizarea plasmei bogate in plachete in scopuri medicale dateaza din anii 1970, cand a fost utilizata pentru prima data in tratamentul sangerarii excesive. De atunci, utilizarea sa in medicina estetica si regenerativa a devenit din ce in ce mai populara si este utilizata in prezent intr-o varietate de tratamente.

Terapia vampir la Doctor Beauty

Daca te incanta ideea terapiei vampir si vrei sa beneficiezi de ea fara riscuri, te asteptam la Doctor Beauty. Avem aparatura de ultima generatie, medici experimentati si o multime de alte tratamente care te ajuta sa iti pastrezi corpul tanar si frumos.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!