DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Slimming Face - tratament subtiere fata

Clinica de estetica Brasov

Daca ai trecut printr-o cura de slabire, insa nu ai reusit sa pierzi si din volumul fetei, daca suferi de bruxism sau daca ai hipertrofie de muschi masetari (ai falci bine dezvoltate), unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru tine este procedura Slimming Face.

Aceasta procedura este simpla, dureaza pana in 15 minute si implica injectarea unei cantitati mici de toxina botulinica in muschii masetari. Scopul este de a relaxa acesti muschi iar toxina botulinica face exact asta: blocheaza contractiile musculare.

Prin relaxarea muschilor masetari, volumul acestora scade si fata ajunge sa fie mai subtire. Efectele benefice se vad rapid si sunt numeroase:

•un chip mai bine conturat, cu aspect suplu;

•o definire mai buna a liniei maxilarului;

•armonizarea trasaturilor;

•impresia scaderii in greutate;

•eliminarea asimetriilor cauzate de volumul muschilor masetari;

•pometi mai bine conturati si mai atractivi.

In cazul celor care sufera de bruxism, efectele constau in eliminarea scrasnitului din dinti, ceea ce poate salva dintii, poate elimina tulburarile de somn si o multime de alte probleme asociate cu aceasta problema: dureri de cap, senzatie de oboseala, etc.

Ce trebuie sa stii despre procedura de Slimming Face?

1. Nu doare. Injectiile cu botox se fac cu ace foarte fine iar inainte de procedura se foloseste o crema anestezica;

2. Dureaza putin. Numarul de injectari variaza in functie de caz, intre 1 si 5 pentru fiecare parte a fetei. Intreaga procedura nu ar trebui sa dureze mai mult de 15 minute;

3. Are foarte putine reactii adverse. Una dintre cele mai frecvente reactii adverse este inrosirea zonei, care trece dupa 24-48 de ore de la procedura. De asemenea, pot aparea edemul si echimozele, insa la fel ca si in cazul inrosirii, acestea trec repede si pot fi mascate cu fond de ten;

4. Rezultatele sunt rapide. Rezultatele sunt vizibile si apar la doar cateva zile dupa procedura, atunci cand toxina botulinica incepe sa isi faca efectul. Cel mai bun rezultat se vede dupa aproximativ o luna de la injectare, atunci cand fata are un aspect subtiat si frumos conturat.

5. Efectul dureaza pana la 6 luni. Tratamentul Slimming Face este un tratament de durata. Odata ce efectul botoxului s-a instalat, acesta poate sa dureze chiar si 6 luni, oferind un aspect general imbunatatit si o mai buna incredere in propria persoana.

Sfaturi. Ce trebuie sa faci dupa injectare?

Dupa tratamentul Slimming Face iti poti relua fara probleme activitatea zilnica. Trebuie sa respecti doar cateva reguli simple:

1. Evita sa masezi zona, chiar daca simti ca au aparut umflaturi si mici asimetrii. Acestea se vor corecta de la sine.

2. In prima noapte dupa procedura incearca sa dormi cu fata in sus si sa eviti sa te apleci.

3. Nu purta machiaj in primele 24 de ore dupa tratament;

4. Evita proceduri estetice si dentare, timp de 14 zile;

5. Evita consumul de tutun si consumul de alcool!

Ce este botoxul si cat este de sigur?

Botoxul (toxina botulinica) este o neurotoxina produsa de bacteria Clostridium botulinum. In mod normal este otravitoare, insa daca este folosita in cantitati mici poate sa fie tratamentul perfect pentru o multime de afectiuni: strabism, distonie focala, spasm hemifacial, hiperhidroza, etc.

De mai bine de 20 de ani botoxul este folosit in scopuri cosmetice datorita capacitatii sale de a bloca muschii fetei, ceea ce netezeste temporar ridurile.

Botoxul este sigur, se face rapid, are efect de durata si este o solutie din ce in ce mai apreciata de catre persoanele din intreaga lume.

Cine trebuie sa evite tratamentele cu botox?

Exista cateva persoane care trebuie sa evite tratamentele cu toxina botulinica: cele care sufera de afectiuni neuromusculare, cele care au reaxii alergice la toxina sau la albumina, femeile insarcinate sau cele care alapteaza, persoanele cu disfagie sau cele care urmeaza tratamente cu antibiotice, aminoglicozide sau captopril.

Desi riscurile sunt minime, inainte de un tratament cu botox, este indicat sa iti consulti medicul.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!