DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Obtine un nas perfect cu operatia de rinoplastie

Clinica de estetica Brasov

Rinoplastia este o procedura chirurgicala care are ca scop modificarea aspectului si functionalitatii nasului. Aceasta procedura poate fi folosita pentru a corecta probleme precum nasul deviat, nasul prea mare sau prea mic, nasul cocosat si alte probleme estetice ale acestuia. Rinoplastia poate fi utilizata si pentru a imbunatati respiratia, in special in cazul in care exista o deviere a septului.

Cele mai intalnite probleme ale nasului ce pot fi rezolvate cu rinoplastia

Cele mai comune probleme ale nasului care pot fi remediate prin rinoplastie sunt urmatoarele:

•Nasul deviat: aceasta problema poate duce la dificultati respiratorii si poate afecta aspectul general al fetei tale. Rinoplastia poate corecta aceasta problema prin ajustarea osului si a cartilajului.

•Nasul bulbos: acest tip de nas se caracterizeaza prin varful nasului rotund si larg. Rinoplastia poate ajuta la reducerea dimensiunii nasului si la indepartarea tesutului in exces.

•Nasul prea mare: rinoplastia poate reduce dimensiunea nasului tau si poate ajusta proportiile fetei.

•Nasul cocosat: aceasta problema poate fi cauzata de o proeminenta a osului nazal sau de un varf prea lung. Rinoplastia poate reduce sau elimina cocosatul, oferind astfel un aspect mai armonios si natural.

Cum se efectueaza o operatie de rinoplastie

Inainte de a efectua rinoplastia, va trebui sa discuti cu medicul tau despre asteptarile tale si despre orice probleme de sanatate pe care le ai. In timpul procedurii, acesta va face incizii in interiorul sau in exteriorul nasului, in functie de tehnicile utilizate.

Dupa incizii, va ajusta osul si cartilajul pentru a obtine forma dorita. In cele din urma, nasul tau va fi infasurat cu un pansament pentru a ajuta la reducerea umflaturilor si pentru a sustine structura noua.

Important:

•Trebuie sa tii cont de faptul ca timpul de recuperare poate dura pana la cateva saptamani sau chiar luni.

•Este posibil sa experimentezi dureri, umflaturi si vanatai;

•Vei avea instructiuni detaliate despre cum sa ingrijesti nasul in timpul procesului de recuperare. Acestea trebuie sa fie respectate cu strictete.

Riscurile asociate unei astfel de operatii si beneficiile pe care le are

Riscuri

Rinoplastia este o procedura sigura, insa este o procedura invaziva si la fel ca orice alta procedura chirurgicala, poate avea riscuri. Printre acestea se numara sangerarea, aparitia infectiei infectie, reactii la anestezie sau probleme de respiratie.

De asemenea, pot aparea complicatii date de aceasta procedura, cum ar fi schimbarea mirosului, cicatrici sau amorteala. Tocmai de aceea, este important sa apelezi la un medic cu experienta, specializat in operatii de rinoplastie.

Beneficii

De cele mai multe ori, riscurile sunt asumate de toti cei care au probleme cu nasul, datorita numeroaselor beneficii de care se pot bucura:

•Imbunatatirea aspectului fetei: Rinoplastia poate ajuta la imbunatatirea proportiilor fetei tale si poate oferi un aspect mai armonios si natural.

•Imbunatatirea respiratiei: Daca ai dificultati de respiratie cauzate de o deviere a septului sau de o proeminenta a osului nazal, rinoplastia poate ajuta la imbunatatirea respiratiei tale.

•Imbunatatirea stimei de sine: Aspectul nasului poate afecta stima de sine a unei persoane. Un nas drept, de dimensiuni potrivite, poate ajuta la cresterea increderii in sine si a stimei de sine.

Rinoplastia nu este o procedura simpla, insa odata facuta este ireversibila si iti poate oferi o imagine perfecta a nasului tau. Daca ideea unui tratament chirurgical nu te incanta iar problemele pe care le ai nu sunt foarte mari, exista si varianta rinocorectiei cu acid hialuronic.

Oricare ar fi tratamentul pe care il alegi, te asteptam la Doctor Beauty cu medici foarte bine pregatiti, cu instrumente de cea mai buna calitate si cu tot ceea ce ai nevoie pentru a obtine rezultate perfecte.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!