DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Rinocorectia cu acid hyaluronic

Clinica de estetica Brasov

Daca nu iti place forma sau dimensiunea nasului tau si te sperie operatia, rinocorectia cu acid hialuronic poate fi o solutie non-chirurgicala potrivita pentru tine. Este adevarat ca solutia chirurgicala ramane, totusi, cea mai eficienta si de lunga durata, insa rinocorectia cu acid hialuronic are avantajele sale: este minim invaziva, poate sa dureze pana la 2 ani si se face intr-un timp foarte scurt, fara nevoia unei recuperari de durata.

Ce este rinocorectia cu acid hialuronic?

Rinocorectia cu acid hialuronic este un tratament non-chirurgical care utilizeaza injectii de acid hialuronic pentru a modifica forma si dimensiunea nasului. Acidul hialuronic este un compus natural gasit in corpul uman, care ajuta la hidratarea si elasticitatea pielii.

In tratamentul de rinocorectie, acesta poate fi injectat in zonele cu probleme ale nasului pentru a adauga volum si a corecta asimetria. Din pacate, un astfel de tratament nu este potrivit pentru modificari mari ale nasului (indreptare, reducerea dimensiunii, corectarea deviatiei de sept), insa poate fi o solutie estetica excelenta pentru cei cu probleme minore.

Cum se realizeaza rinocorectia cu acid hialuronic?

Inainte de a incepe tratamentul, medicul specialist va examina forma si dimensiunea nasului tau pentru a determina zonele care trebuie tratate. In timpul tratamentului, medicul va injecta acid hialuronic in zonele dorite ale nasului utilizand ace fine. Durata tratamentului este de obicei intre 15 si 30 de minute, in functie de complexitatea procedurii./p>

Dupa tratament, este posibil sa experimentezi umflaturi temporare, roseata sau sensibilitate la locul injectarii. Aceste simptome dispar de obicei in cateva zile, iar rezultatele finale sunt vizibile imediat.

Care sunt avantajele rinocorectiei cu acid hialuronic?

Rezultate imediate: Dupa tratament, vei observa imediat schimbari in forma si dimensiunea nasului tau. Nu trebuie sa astepti ca zonele injectate sa se vindece sau sa se umfle, asa cum se intampla in cazul interventiilor chirurgicale.

Tratament non-invaziv: Rinocorectia cu acid hialuronic nu implica interventii chirurgicale, astfel incat nu exista taieturi, cusaturi sau riscuri asociate cu anestezia generala.

Reversibilitate: In cazul in care nu esti multumit de rezultatul final, acidul hialuronic se dizolva de la sine, in maxim 2 ani. De asemenea, poate fi dizolvat prin intermediul unui tratament specializat;

Cost mult mai mic decat in cazul unei operatii;

Care sunt riscurile si dezavantajele rinocorectiei cu acid hialuronic

•Rezultate temporare: Deoarece acidul hialuronic este absorbit de corp in timp, rezultatele rinocorectiei cu acesta sunt temporare si dureaza maxim 2 ani. Pentru a mentine efectul, este necesar sa faci sesiuni periodice de intretinere.

•Reactii adverse minore la nivelul pielii: Injectiile pot determina umflaturi temporare, roseata sau sensibilitate la locul injectarii. Aceste simptome dispar de obicei in cateva zile.

•Rezultate limitate: Rinocorectia cu acid hialuronic poate fi utilizata pentru a corecta asimetria, dar nu poate schimba forma fundamental a nasului sau a structurii osoase. Daca ai o problema mai complexa cu nasul, cum ar fi deviatia septului nazal sau o defectiune structurata, ar putea fi necesara o interventie chirurgicala.

In general, aceasta procedura este una sigura. Rinocorectia cu acid hialuronic poate fi mai riscanta pentru persoanele cu probleme de coagulare a sangelui sau cu un istoric de alergii la ingredientele din acidul hialuronic.

Daca decizi sa faci rinocorectia cu acid hialuronic, asigura-te ca mergi la un medic calificat si experimentat care poate raspunde la orice intrebare sau ingrijorare pe care o ai.

De asemenea, asigura-te ca intelegi costurile si procedurile de intretinere a tratamentului pe termen lung.La Doctor Beauty te asteptam cu cele mai bune tratamente pentru frumusetea pielii tale!

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!