DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0773.866.531

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tratamentul ridurilor de fumator

Clinica de estetica Brasov

Ridurile fumatorului sunt un termen folosit pentru a descrie ridurile si liniile fine care apar pe pielea persoanelor care fumeaza. Fumatul are efecte negative asupra pielii intr-un numar mare de moduri:

•Reducerea fluxului de sange catre piele - fumatul poate reduce fluxul de sange catre piele, ceea ce poate duce la o piele uscata si lipsita de stralucire.

•Scaderea nivelurilor de colagen - fumatul poate scadea nivelurile de colagen din piele, care este o proteina esentiala pentru elasticitatea pielii. Aceasta poate duce la aparitia ridurilor si liniilor fine.

•Cresterea productiei de radicali liberi - fumatul poate creste productia de radicali liberi in organism, care sunt molecule instabile care pot dauna celulelor si pot accelera procesul de imbatranire a pielii.

Ridurile fumatorului sunt, de obicei, localizate in jurul gurii si pe obrajii, dar pot aparea si in alte zone ale fetei si ale corpului. Evitarea fumatului sau incetarea fumatului poate ajuta la prevenirea sau reducerea acestor riduri si poate imbunatati in general sanatatea pielii.

Daca ai dezvoltat astfel de riduri, una dintre solutiile pe care le ai la indemana pentru a le indeparta este injectarea cu acid hialuronic.

Tratarea ridurilor fumatorului cu acid hialuronic

Acidul hialuronic este un ingredient popular in produsele de ingrijire a pielii si in tratamentele estetice pentru eliminarea ridurilor. In cazul ridurilor fumatorului, acidul hialuronic poate fi folosit pentru a umple liniile fine si ridurile si a ajuta la restabilirea volumului pielii.

Fara a dura mult (o procedura dureaza intre 15 si 60 de minute), acest tratament evidentiaza o multime de beneficii:

1. Este sigur. Acidul hialuronic este un produs natural, ceea ce face efectele adverse sa fie minime sau inexistente;

2. Da rezultate rapide. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa tratament si pot dura peste 6 luni.

3. Rezultatele sunt naturale. Tratamentul cu acid hialuronic poate oferi rezultate foarte naturale, fara aspectul artificial pe care il pot avea alte tratamente estetice.

Care sunt pasii urmati in cadrul tratamentului?

•Consultatie - Inainte de a incepe tratamentul cu acid hialuronic, doctorul va evalua starea pielii si va determina cea mai buna varianta de tratament;

•Anestezie - De obicei, se aplica o anestezie locala in zona tratata pentru a reduce disconfortul sau durerea in timpul procedurii.

•Injectarea acidului hialuronic - Medicul va injecta acidul hialuronic in zonele cu riduri si liniile fine folosind un ac mic. Cantitatea de acid hialuronic folosita depinde de zona tratata si de gradul de riduri.

•Masaj - Dupa injectare, medicul poate face un masaj usor pentru a distribui uniform acidul hialuronic in zona tratata.

Dupa tratament, este recomandata evitarea expunerii excesiva la soare si a activitatilor fizice intense, timp de cateva zile.

Ce alte tratamente exista pentru ridurile fumatorului?

Cel mai important pas pe care il poti face pentru tratarea ridurilor este sa renunti la fumat. Daca continui sa fumezi, orice tratament va fi reversibil iar ridurile vor continua sa apara. Pe langa tratamentul cu acid hialuronic mai poti incerca si urmatoarele solutii:

Foloseste produse de ingrijire a pielii - Produsele de ingrijire a pielii, cum ar fi cremele antirid si serurile hidratante, pot ajuta la mentinerea hidratarii pielii si la reducerea aspectului ridurilor. Unele produse pot contine ingrediente cum ar fi retinol, vitamina C sau acidul hialuronic, care ajuta la imbunatatirea texturii si a aspectului pielii.

Incearca peelingul chimic - Peeling-ul chimic poate ajuta la indepartarea celulelor moarte ale pielii si la stimularea regenerarii pielii, ceea ce poate duce la un aspect mai tanar si mai plin al pielii.

De asemenea, laserul sau toxina botulinica se pot dovedi eficiente. Tratamentul cu acid hialuronic este varianta cea mai indicata, in conditiile in care aceasta substanta este naturala, are efect rapid si este foarte putin invaziva.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0773.866.531
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!

DR. Beauty va recomanda:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov

Atestate Profesionale Brasov