DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Reconturare mandibulara cu acid hialuronic

Clinica de estetica Brasov

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic este o procedura minim invaziva care consta in injectarea de acid hialuronic in zona mandibulei pentru a crea un contur mai bine definit si mai estetic al fetei. Acidul hialuronic este un ingredient natural, gasit in pielea noastra, care ajuta la mentinerea hidratarii si elasticitatii pielii. Atunci cand este injectat in zona mandibulara, acesta poate umple zonele goale, creand o linie mai distincta si o forma mai pronuntata a fetei.

Cine poate beneficia de reconturarea mandibulara cu acid hialuronic?

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic este recomandata persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic, fara a apela la chirurgie estetica. Aceasta procedura este extrem de utila pentru persoanele care se confrunta cu urmatoarele probleme:

•Mandibula prea mica sau nedezvoltata;

•Asimetrii faciale;

•Mandibula inestetica sau prea rotunjita;

•Dificultati in conturarea fetei prin intermediul machiajului;

Care sunt principalele beneficii ale reconturarii mandibulare cu acid hialuronic?

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic poate oferi o serie de beneficii pentru persoanele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii:

•Contur facial mai bine definit si mai estetic;

•Forma faciala mai pronuntata si mai atractiva;

•Schimbare non-invaziva si temporara a formei fetei. Daca nu iti place rezultatul, partea buna este ca tratamentul este reversibil;

•Procedura rapida si fara durere. Poti simti un mic disconfort, insa acesta dispare repede;

•Rezultate immediate.

Riscurile reconturarii mandibulare cu acid hialuronic

Ca orice procedura, reconturarea mandibulara cu acid hialuronic poate avea anumite riscuri si efecte secundare. Cu toate acestea,este considerata sigura si eficienta. Cele mai comune efecte secundare includ inflamatie, durere si aparitia vanatailor la nivelul zonei injectate. Acestea trec foarte repede. In general, dispar complet dupa cateva zile.

Mai poate aparea si alergia la acidul hialuronic sau la anumite componente ale acestuia, insa este o problema foarte rara, dat fiind faptul ca acidul hialuronic este o substanta naturala, intalnita in corpul nostru.

In foarte rare cazuri, pot aparea infectii sau noduli la nivelul zonei injectate. Este important sa discuti cu medicul tau despre orice reactii adverse sau efecte secundare pe care le-ai observat dupa procedura.

Sfaturi de urmat inainte si dupa reconturarea mandibulara cu acid hialuronic

Inainte de procedura, medicul tau va discuta cu tine despre asteptarile tale si va face o evaluare a fetei tale pentru a determina cat de mult acid hialuronic este necesar. De asemenea, este important sa urmezi urmatoarele sfaturi pentru a te pregati pentru procedura:

•Evita sa iei aspirina sau alte medicamente care subtiaza sangele cu cel putin o saptamana; inainte de procedura;

•Evita sa consumi alcool cu cel putin o zi inainte de procedura;

•Evita sa iti aplici machiaj sau alte produse cosmetice in zona mandibulara cu cel putin 24 de ore inainte de procedura;

Dupa procedura, este important sa urmezi urmatoarele sfaturi pentru a asigura o recuperare cat mai rapida si mai usoara:

•Evita sa iti atingi sau sa iti freci zona mandibulara cel putin o zi dupa procedura;

•Evita sa faci efort fizic intensiv sau sa te expui la temperaturi extreme cel putin o zi dupa procedura;

•Foloseste gheata pentru a reduce inflamatia si pentru a calma durerea in zona injectata;

•Nu iti aplica produse cosmetice sau machiaj in zona injectata cu cel putin 24 de ore dupa procedura.

Reconturarea mandibulara cu acid hialuronic este o procedura non-invaziva si sigura, care iti poate oferi increderea de care ai nevoie atunci cand te uiti in oglinda. Daca vrei rezultate optime, fara riscuri, te asteptam la Dr. Beauty pentru un plan de tratament!

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!