DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0773.866.531

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Microneedling – tratament eficient pentru piele

Clinica de estetica Brasov

Microneedling-ul este o procedura non-invaziva care utilizeaza un dispozitiv cu micro ace pentru a crea mici leziuni la nivelul pielii. Aceste leziuni stimuleaza productia naturala de colagen si elastina, ceea ce duce la imbunatatirea texturii, tonusului si aspectului pielii.

Cui ii este adresat?

Microneedling-ul poate fi o optiune buna pentru oricine doreste sa isi imbunatateasca aspectul pielii. Acest tratament poate fi folosit pentru a trata acneea, cicatricile, petele pigmentare, ridurile fine, porii dilatati, vergeturile si alte probleme ale pielii.

Cum se face?

Procedura consta in trecerea dispozitivului cu ace peste zona dorita. Aceste ace patrund in stratul superficial al pielii, ceea ce poate cauza o usoara senzatie de disconfort, dar este de obicei bine tolerata.

Pentru a reduce disconfortul, se poate aplica o crema anestezica inainte de procedura.

Ce avantaje are?

Microneedling-ul are numeroase avantaje:

•Imbunatatirea texturii si tonusului pielii: Microneedling-ul stimuleaza productia naturala de colagen si elastin, ceea ce duce la o piele mai ferma si mai tanara.

•Reducerea ridurilor fine: Aceasta procedura poate ajuta la reducerea ridurilor fine si la imbunatatirea aspectului general al pielii.

•Diminuarea cicatricilor si petelor pigmentare: Microneedling-ul poate ajuta la imbunatatirea aspectului cicatricilor si la reducerea petelor pigmentare.

•Imbunatatirea porilor dilatati: Aceasta procedura poate ajuta la reducerea dimensiunii porilor si la imbunatatirea aspectului pielii.

•Cresterea productiei de colagen si elastina: Microneedling-ul stimuleaza productia de colagen si elastin, care sunt esentiale pentru o piele sanatoasa si tanara.

•Tratamentul vergeturilor: Microneedling-ul poate ajuta la reducerea aspectului vergeturilor.

In ultimii ani, microneedling-ul a inceput sa fie folosit si pentru stimularea cresterii parului. Acesta s-a dovedit extrem de eficient in tratamentul alopeciei, mai ales daca este combinat cu solutii precum Minoxidil.

Care sunt riscurile?

Desi microneedling-ul este o procedura non-invaziva si relativ sigura, exista anumite riscuri asociate cu tratamentul:

•Roseata si sensibilitate la nivelul pielii: Dupa procedura, este normal sa experimentati o usoara roseata si sensibilitate la nivelul pielii. Aceste simptome ar trebui sa dispara in cateva ore sau in cateva zile.

•Infectii: Microneedling-ul poate creste riscul de infectii, mai ales daca instrumentele folosite nu sunt sterilizate corespunzator sau daca nu urmati instructiunile post-tratament.

•Cicatrici: Microneedling-ul poate cauza cicatrici daca nu este efectuat corespunzator sau daca aveti o predispozitie la cicatrizare.

•Probleme ale pielii: In unele cazuri, microneedling-ul poate duce la aparitia unor probleme ale pielii, cum ar fi inflamatia sau reactii alergice.

Daca vrei sa minimizezi cat mai mult riscurile, este bine sa apelezi la un medic experimentat, care lucreaza intr-o clinica bine dotata. In Brasov, te asteptam la clinica Doctor Beauty, unde poti sa te bucuri atat de microneedling, cat si de numeroase alte tratamente eficiente pentru piele.

Ce trebuie sa faci dupa tratament?

Este bine sa eviti expunerea directa la soare si sa aplici produse specifice pentru ingrijirea pielii pentru a reduce riscul de infectii sau de alte probleme ale pielii.

Istoria microneedling

Microneedling-ul a fost utiliz at pentru prima data in anii '90, dar abia in ultimii ani a devenit popular si a fost adoptat in tratamentele de ingrijire a pielii. Aceasta tehnica a fost dezvoltata initial pentru a trata cicatricile si vergeturile. In timp, a devenit din ce in ce mai populara si a fost utilizata pentru a trata o varietate de probleme ale pielii.

Curiozitati si informatii utile despre acest tratament

•Microneedling-ul poate fi combinat cu alte tratamente pentru ingrijirea pielii, cum ar fi tratamente cu laser sau cu injectii cu acid hialuronic, pentru a maximiza rezultatele.

•Unele dispozitive de microneedling pot fi utilizate si acasa, dar este important sa consulti un specialist inainte de a incerca aceasta metoda la domiciliu.

•Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este recomandat sa faci mai multe sesiuni de microneedling la intervale regulate.

•Microneedling-ul poate fi folosit pentru a stimula cresterea parului si pentru a trata alopecia, o afectiune in care parul cade excesiv.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0773.866.531
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!

DR. Beauty va recomanda:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov

Atestate Profesionale Brasov