DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Mastopexie – tratament pentru ridicarea sanilor

Clinica de estetica Brasov

Mastopexia este o procedura chirurgicala care ajuta la ridicarea sanilor cazuti sau la reducerea dimensiunii areolelor pentru a da sanilor un aspect mai tanar si mai ferm. Aceasta procedura poate fi utila pentru femeile care si-au pierdut fermitatea sanilor din cauza sarcinii, alaptarii, fluctuatiilor in greutate sau a procesului natural de imbatranire.

Cum se face mastopexia?

In timpul procedurii de mastopexie, chirurgul va face incizii in zona sanului pentru a indeparta excesul de piele si pentru a reorganiza tesutul mamar. De asemenea, poate fi necesara reducerea areolelor pentru a le aduce la dimensiuni mai potrivite cu noii sani.

In timpul procedurii se folosesc anestezice generale sau locale, iar operatia dureaza aproximativ 2-3 ore.

In functie de caz, chirurgul poate utiliza diverse tehnici, inclusiv tehnici de incizie in jurul areolei, sub san sau in forma de T inversat. Acest lucru depinde de gradul de cadere al sanului si de dimensiunea dorita.

Ce avantaje are?

Mastopexia poate avea numeroase avantaje pentru femeile cu probleme estetice ale sanilor:

Ridicarea sanilor cazuti: Ajuta la ridicarea si strangerea sanilor cazuti, oferindu-le un aspect mai tanar si mai ferm.

Imbunatatirea simetriei: Mastopexia poate fi folosita pentru a corecta asimetria sanilor, ceea ce poate duce la o imbunatatire a aspectului general al acestora.

Reducerea dimensiunii areolelor: De asemenea, mastopexia poate fi folosita pentru a reduce dimensiunea areolelor in asa fel incat sa fie mai potrivite cu noii sani.

Imbunatatirea increderii in propria persoana: Cresterea stimei de sine dupa procedura de mastopexie este unul dintre cele mai mari avantaje pe care o astfel de procedura le ofera.

Scaderea disconfortului fizic: Sanii cazuti pot cauza disconfort fizic, cum ar fi dureri de spate si umar, eruptii cutanate si iritatii. Mastopexia poate ajuta la reducerea acestor simptome.

Care sunt riscurile?

La fel ca orice procedura chirurgicala, mastopexia poate avea riscuri si complicatii. Printre acestea se numara sangerare, infectie, cicatrici neplacute, pierderea senzatiei in san sau, in cazuri foarte rare, pierderea partiala sau totala a sanilor din cauza deteriorarii fluxului de sange din tesutul mamar.

Daca apelezi la doctori cu experienta, cum sunt cei din clinica Doctor Beauty, aceste riscuri sunt minime. Cel mai probabil, dupa procedura te vei putea bucura de un corp perfect.

Ce trebuie sa faci dupa tratament?

Dupa procedura de mastopexie, vei avea nevoie de timp pentru a te recupera. Este posibil sa simti durere, umflare si sensibilitate timp de mai multe saptamani dupa interventie. Chirurgul iti va da instructiuni specifice cu privire la medicamentele care pot fi luate pentru a ameliora durerea si disconfortul. Este important sa respecti cateva reguli de baza:

•sa iti protejezi sanii;

•sa eviti activitatile fizice intense timp de cateva saptamani dupa interventie;

•Sa eviti expunerea la soare.

Este important sa urmezi instructiunile primite din partea medicului si sa faci controale regulate pentru a verifica progresul recuperarii.

Istorie mastopexie

Mastopexia este o procedura chirurgicala relativ noua, dezvoltata pentru prima data in anii 1960. In acea perioada, interventia era realizata mai des in combinatie cu augmentarea mamara, utilizand implanturi mamare pentru a crea un efect mai plin si ridicat. In prezent, mastopexia este o procedura comuna care poate fi efectuata singura sau in combinatie cu augmentarea mamara.

Curiozitati si informatii utile despre acest tratament

Mastopexia poate fi o optiune excelenta pentru femeile care isi doresc un aspect mai tanar si mai ferm al sanilor. Este important sa discuti cu un chirurg plastician experimentat pentru a intelege mai bine procedura si pentru a stabili daca aceasta este potrivita pentru tine. Respectarea instructiunilor postoperatorii si programarea controalelor regulate pot ajuta la obtinerea unor rezultate bune si la minimizarea riscurilor.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!