DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Lipolizta – tratament pentru eliminarea grasimii

Clinica de estetica Brasov

Lipoliza este un tratament cosmetic non-invaziv, care ajuta la eliminarea grasimilor localizate in anumite zone ale corpului. Acest tratament utilizeaza injectii cu substante care distrug celulele de grasime, care apoi sunt eliminate treptat din organism prin procesul natural de eliminare a toxinelor.

Cum se face Lipoliza?

Procedura este rapida si sigura, de obicei dureaza intre 30 si 60 de minute, in functie de zona tratata. In timpul procedurii, vei primi injectii cu substante speciale in zonele cu grasimi corporale. Acest proces poate fi putin dureros, dar disconfortul este minim.

Ce avantaje are?

Lipoliza este o metoda eficienta si non-invaziva de a elimina grasimea din zonele problematice ale corpului, cum ar fi burta, solduri, coapse sau brate. Acest tratament este deosebit de util pentru persoanele care nu pot pierde grasimea cu diete sau exercitii fizice. Printre avantajele majore oferite de acest tratament se numara:

•Eliminarea grasimilor localizate - Lipoliza este o metoda eficienta si non-invaziva de a elimina grasimea din zonele problematice ale corpului, cum ar fi burta, solduri, coapse sau brate. Acest tratament este deosebit de util pentru persoanele care nu pot pierde grasimea cu diete sau exercitii fizice.

•Tratament non-invaziv - Lipoliza este un tratament cosmetic non-invaziv, care nu necesita interventii chirurgicale sau anestezie generala. Acest lucru face ca procedura sa fie mai sigura si mai putin dureroasa decat alte optiuni chirurgicale de eliminare a grasimilor.

•Recuperare rapida - Lipoliza nu necesita timp de recuperare, astfel incat poti reveni la activitatile obisnuite imediat dupa procedura.

•Riscuri minime - Lipoliza este o procedura sigura si eficienta, cu un risc minim de efecte secundare.

•Rezultate vizibile - In general, poti observa rezultatele tratamentului in cateva saptamani, in functie de zona tratata si de numarul de sedinte necesare. Rezultatele pot fi vizibile si semnificative, oferindu-ti o silueta mai armonioasa si mai tonifiata.

Care sunt riscurile lipolizei?

Lipoliza este o procedura sigura si eficienta, cu un risc minim de efecte secundare. Cu toate acestea, este important sa discuti cu medicul tau inainte de a te decide sa faci tratamentul, pentru a evalua riscurile potentiale in functie de istoricul tau medical.

Ce trebuie sa faci dupa tratament?

Dupa tratament, poti observa un usor disconfort sau umflaturi in zona tratata, dar aceste simptome dispar de obicei in cateva zile. In principiu, dupa orice astfel de tratament trebuie sa porti haine cat mai confortabile, sa eviti activitatile fizice intense, sa consumi cat mai multa apa si sa urmezi o dieta sanatoasa. De asemenea, este recomandat sa eviti baile fierbinti si saunele.

Istorie si informatii interesante

Lipoliza a fost inventata in anii '80 si de atunci a devenit o metoda populara si sigura de a elimina grasimile corporale. In ultimii ani, tehnologia a evoluat in continuare, ceea ce a facut tratamentul mai accesibil si mai eficient decat oricand.

Lipoliza poate fi combinata cu alte tratamente cosmetice pentru a obtine rezultate mai bune. De exemplu, tratamentul poate fi combinat cu o dieta sanatoasa si exercitii fizice pentru a obtine rezultatele dorite intr-un timp mai scurt.

Lipoliza nu este o solutie permanenta pentru pierderea in greutate si nu va functiona pentru toata lumea. Este important sa iti mentii un stil de viata sanatos si sa faci exercitii fizice regulat pentru a mentine rezultatele obtinute.

Daca vrei rezultate cat mai bune, este important sa cauti un specialist experimentat in Lipoliza pentru a te asigura ca tratamentul este efectuat intr-un mod sigur si eficient. La Doctor Beauty poti gasi medici pasionati de tot ceea ce inseamna estetica medicala, care folosest tehnologii de ultima generatie si iti ofera o experienta vasta.

Vino sa ne vizitezi si sa discutam mai multe detalii despre acest tratament si cum te poate ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de pierdere in greutate si de remodelare corporala!

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!