DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Operatie de labioplastie

Clinica de estetica Brasov

Labioplastia, cunoscuta si sub numele de rejuvenare vaginala, este o procedura chirurgicala care implica remodelarea labiilor vaginale externe. Scopul acestei proceduri este de a corecta forma, dimensiunea sau asimetria labiilor pentru a imbunatati aspectul si confortul fizic.

Labioplastia se poate face atat pe labiile minci, cat si pe cele mari. Cel mai adesea insa, operatia este destinata labiilor mici.

Cum se face?

Labioplastia poate fi realizata prin mai multe tehnici chirurgicale. In functie de cazul individual, medicul va recomanda cea mai potrivita metoda. Procedura este efectuata sub anestezie locala si poate dura intre 1 si 2 ore.

In general, procedura consta in indepartarea excesului de tesut din labii si in remodelarea acestora pentru a obtine o forma si dimensiune mai placuta si mai simetrica. Suturile absorbabile se vor aplica in zona tratata pentru a ajuta la vindecare si a preveni sangerarea.

Ce avantaje are?

Labioplastia poate oferi o serie de avantaje:

•Imbunatateste aspectul si confortul fizic: Labioplastia ajuta la corectarea formei, dimensiunii sau asimetriei labiilor, ceea ce poate imbunatati aspectul si confortul fizic. Unele femei se simt stanjenite sau au probleme cu imbracamintea din cauza dimensiunii sau formei labiilor. Prin corectarea acestor probleme, labioplastia poate imbunatati confortul lor personal si increderea in sine.

•Reduce disconfortul si durerea: Labii prea mari sau asimetrice pot cauza disconfort si durere in timpul activitatilor fizice sau sexuale. Prin reducerea dimensiunii si corectarea asimetriei labiilor,se pot elimina aceste probleme.

•Imbunatateste viata sexuala: Unele femei se confrunta cu disconfort sau durere in timpul actului sexual din cauza labiilor prea mari sau asimetrice. Prin reducerea dimensiunii si corectarea asimetriei labiilor, labioplastia poate imbunatati confortul din timpul activitatii sexuale.

•Este o procedura sigura si eficienta: Labioplastia este o procedura chirurgicala sigura si eficienta, care este efectuata sub anestezie si nu necesita spitalizare. Riscurile si complicatiile asociate cu aceasta procedura sunt relativ rare, iar pacientele pot reveni la activitatile lor obisnuite in cateva saptamani dupa interventie.

Care sunt riscurile si complicatiile?

Riscurile specifice labioplastiei includ infectii, sangerare excesiva, cicatrizare inestetica, pierderea senzatiei in zona tratata si neuniformitatea formei si marimii labiilor.

Este important sa discuti cu medicul tau despre riscurile si beneficiile acestei proceduri inainte de a decide sa o faci.

Ce trebuie sa faci dupa operatie?

Dupa operatie, este important sa urmezi instructiunile medicului pentru ingrijirea postoperatorie. Acestea pot include purtarea unor tampoane sau pansamente pentru a proteja zona tratata, evitarea activitatilor fizice intense si a exercitiilor timp de cel putin 4-6 saptamani si evitarea contactului sexual timp de 4-6 saptamani.

De asemenea, poate fi necesar sa urmezi un plan de medicatie pentru a controla durerea si a preveni infectiile. Este important sa discuti cu medicul despre orice simptome neobisnuite sau probleme pe care le intampini in timpul perioadei de recuperare.

Istorie labioplastiei

Labioplastia a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, odata cu cresterea preocuparii femeilor pentru aspectul lor fizic. Este o procedura relativ noua, aceasta fiind efectuata pentru prima data in anii 1970.

Initial, procedura a fost realizata pentru a corecta anomalii congenitale sau pentru a trata probleme medicale precum labii prea mari sau inflamate. In ultimii ani, tot mai multe femei au inceput sa solicite labioplastia pentru motive estetice si pentru a imbunatati confortul lor personal.

Curiozitati si informatii utile despre acest tratament

•Labioplastia poate fi efectuata impreuna cu alte proceduri de rejuvenare vaginala, cum ar fi vaginoplastia sau ridicarea organelor genitale.

•Dupa labioplastie, este important sa acorzi atentie speciala igienei zonei genitale. Este recomandat sa folosesti sapunuri si produse de ingrijire delicate si sa eviti contactul direct cu apa calda timp de cateva zile dupa procedura.

•Unele studii sugereaza ca labioplastia poate imbunatati calitatea vietii sexuale prin reducerea disconfortului si durerii in timpul actului sexual.

Labioplastia este o procedura chirurgicala sigura si eficienta care poate imbunatati aspectul si confortul fizic, precum si calitatea vietii sexuale. Daca esti interesata sa afli mai multe detalii despre aceasta procedura sau doresti sa discuti cu un medic, te invitam sa ne contactezi si sa faci o programare pentru o consultatie.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!