DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Estetica chirurgicala pentru un corp perfect

Clinica de estetica Brasov

Daca vrei sa te bucuri de un aspect mai tanar si mai frumos, iti oferim cele mai bune servicii de estetica chirurgicala din Brasov.

Estetica chirurgicala este o ramura a chirurgiei plastice care se concentreaza pe imbunatatirea aspectului fizic prin interventii chirurgicale. Aceasta ofera o solutie permanenta si semnificativa pentru persoanele care nu sunt multumite de propriul aspect, reducand semnele imbatranirii, defectele estetice congenitale sau defectele traumatice.

Ce trebuie sa stii inainte de a apela la estetica chirurgicala?

•Estetica chirurgicala este o alegere personala si trebuie sa fie abordata cu precautie;

•Este important sa cautati un chirurg plastician calificat si cu experienta, care sa poata evalua in mod corespunzator optiunile si riscurile si sa iti ofere cele mai bune solutii pentru nevoile si dorintele tale;

•Pentru a putea beneficia de tratamente de estetica chirurgicala, trebuie sa ai o stare buna de sanatate, sa astepti rezultate realiste si sa respecti cu strictete instructiunile pre si post operatorii pentru a va asigura ca recuperarea este cat mai usoara si cat mai rapida posibil.

Ce servicii de estetica chirurgicala iti putem oferi?

Medicii Doctor Beauty iti ofera mai multe tipuri de servicii de chirurgie estetica. Cele mai solicitate sunt urmatoarele:

Blefaroplastia chirurgicala este o procedura care se concentreaza pe indepartarea excesului de piele, grasime sau muschi de la nivelul pleoapelor, cu scopul de a imbunatati aspectul ochilor si de a reduce semnele imbatranirii. Aceasta procedura poate fi efectuata la nivelul pleoapelor superioare sau inferioare si este destinata persoanelor care prezinta un exces de piele in aceste zone sau pungi sub ochi.

Rinoplastia este o procedura chirurgicala care se concentreaza pe remodelarea sau reconstructia nasului, cu scopul de a imbunatati aspectul fizic al acestuia sau de a rezolva probleme functionale. Aceasta procedura poate fi efectuata pentru a corecta diverse probleme, cum ar fi o nas mic, un nas prea mare, un nas cocosat, un nas deviat sau probleme respiratorii.

Liftingul facial este o procedura chirurgicala care se concentreaza pe indepartarea excesului de piele de la nivelul fetei si pe imbunatatirea conturului facial, pentru a reduce semnele imbatranirii si pentru a oferi un aspect mai tanar si mai plin de vitalitate. Aceasta procedura poate fi efectuata la nivelul gatului, obrajilor, barbiei si fruntii, fiind recomandata persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fizic si sa isi restabileasca increderea in sine.

Liftingul sprancenelor este o procedura chirurgicala care se concentreaza pe ridicarea sprancenelor, pentru a imbunatati aspectul ochilor si pentru a reduce semnele imbatranirii. Aceasta procedura poate fi efectuata pentru a corecta sprancenele coborate sau pentru a imbunatati asimetria fetei.

Reconstructia lobului auricular este o procedura chirurgicala care se concentreaza pe repararea lobului urechii, dupa o leziune sau o intindere excesiva a acestuia. Aceasta procedura poate fi efectuata pentru a restabili aspectul normal al urechii si pentru a evita problemele estetice sau functionale asociate cu o ruptura sau intindere excesiva a lobului urechii.

Toate procedurile trebuie sa fie efectuate de catre un chirurg plastician calificat, fiind recomandate persoanelor sanatoase, care nu prezinta afectiuni medicale care ar putea creste riscurile asociate cu interventia chirurgicala.

Sfaturi utile, pe care trebuie sa le cunosti inainte de a apela la estetica chirurgicala

1. Alege un chirurg plastician calificat si cu experienta, care este specializat in procedura pe care o doresti!

2. Respecta toti pasii de recuperare! Estetica chirurgicala nu este un tratament cu rezultate instantanee. Va trebui sa ai rabdare si sa te concentrezi pe recuperarea ta. Urmeaza cu atentie instructiunile post-operatorii si programeaza-te la controalele de urmarire pentru a te asigura ca te recuperezi in mod corespunzator si ca rezultatele sunt cele dorite.

3. Asteapta-te la riscuri si complicatii! Desi tratamentele moderne duc la din ce in ce mai putine complicatii, in orice interventie chirurgicala exista riscuri si complicatii. Discuta cu chirurgul tau despre riscurile specifice procedurii pe care o alegi si despre modul in care acestea pot fi evitate sau gestionate in cazul in care apar.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!