DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0773.866.531

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Transformarea frumuseții în artă

Clinica de Înfrumusețare Dr. Beauty Brașov

Într-un peisaj dominat de munții Carpați, unde istoria și tradiția se îmbină armonios cu prezentul, Brașovul reprezintă un epicentru al culturii și al progresului. Aici, la poalele muntelui Tâmpa, Clinica de înfrumusețare Dr. Beauty Brașov și-a deschis porțile, fiind un exemplu strălucitor de dedicare către frumusețe și excelență.

Istoria Dr. Beauty Brașov

Povestea Clinicii Dr. Beauty Brașov începe cu viziunea fondatoarei sale de a crea un spațiu unde frumusețea nu este doar un concept superficial, ci o reflecție a sănătății și a stării de bine interioare. În urmă cu mai mulți ani, d-na doctor Floredana Sav și-a dorit transformarea acestei viziuni în realitate. Ea și-a dat seama că frumusețea adevărată vine din interior și, prin procedurile și tratamentele adecvate, poate fi evidențiată și îmbunătățită. Astfel, clinica a devenit un reper în domeniul esteticii, având ca pilon central profesionalismul și pasiunea pentru frumusețe.

Servicii oferite la Clinica Dr. Beauty Brașov

La Dr. Beauty Brașov, pasiunea pentru estetică și dorința de a oferi soluții inovatoare pacienților ne determină să avem o ofertă variată de servicii, fiecare adaptată nevoilor individuale. De la proceduri minim invazive până la intervenții chirurgicale, echipa noastră dedicată oferă soluții personalizate pentru fiecare pacient.

1. Proceduri Minim Invasive:

 • Volumizare buze - pentru a reda sau amplifica volumul natural al buzelor.

 • Rinocorectie cu acid hialuronic - corectarea estetică a nasului fără intervenție chirurgicală.

 • Umplere santuri nazo-geniene - estomparea liniilor profunde care apar de la nas la colțul gurii.

 • Umplere și depigmentare cearcane - tratamente pentru atenuarea aspectului obosit și îmbunătățirea coloritului zonei.

 • Ridurile de la nivelul gâtului - proceduri pentru reducerea ridurilor și revitalizarea pielii gâtului.

 • Volumizare pometi - amplificarea și definirea pomeților pentru un contur facial mai definit.

 • Ridurile fumatorului - tratamente pentru atenuarea liniilor fine din jurul gurii.

 • Augmentare menton și reconturare mandibulara - corectarea și definirea liniei mandibulare și a bărbiei pentru un profil facial echilibrat.

 • Estompare riduri de expresie cu Botox - Relaxarea mușchilor faciali pentru a reduce ridurile și linii fine.

 • Hiperhidroza - Tratamente pentru reducerea transpirației excesive.

 • Slimming face - Proceduri pentru remodelarea conturului facial.

 • Hialuronidaza - Un tratament pentru dizolvarea acidului hialuronic in cazul unui rezultat nedorit sau o reacție adversă.

 • Peeling chimic - Exfolierea chimică pentru îmbunătățirea texturii și luminozității pielii.

 • Terapia vampir/ PRP - Rejuvenare facială folosind propriul plasma al pacientului.

 • Lipoliza și Mezoterapie - Tratamente pentru îmbunătățirea aspectului pielii și reducerea depozitelor grase localizate.

 • Microneedling - Stimularea producției de colagen pentru o piele mai fermă și mai uniformă.

 • Servicii decontate de CNAS - O gamă de servicii care pot fi decontate prin sistemul național de sănătate.

2. Intervenții Chirurgicale:

 • Blefaroplastia chirurgicală - Intervenție pentru îmbunătățirea aspectului pleoapelor.

 • Rinoplastie - Corectarea estetică a nasului.

 • Lifting facial și sprâncene - Proceduri pentru ridicarea și întinerirea pielii feței și a sprâncenelor.

 • Reconstrucție lob auricular - Corectarea loburilor urechii deteriorate sau despicat.

 • Argumentare mamară și Mastopexie - Intervenții pentru îmbunătățirea formei și aspectului sânilor.

 • Abdominoplastie - Tăierea excesului de piele și grăsime de pe abdomen pentru un contur mai ferm și plat.

 • Lipoaspirație - Îndepărtarea depozitelor grase pentru un contur corporal mai sculptat.

 • Labioplastie - Corectarea și modelarea labiilor minora.

 • Augumentata fese - Îmbunătățirea formei și volumului feselor.

 • Excizie formațiuni tumorale cutanate și subcutanate - Îndepărtarea formațiunilor cutanate nedorite sau suspecte.

Clinica Dr. Beauty Brașov se mândrește cu un portofoliu extins de servicii, adaptat nevoilor complexe ale pacienților în materie de estetică și chirurgie. Diversitatea serviciilor oferite reflectă angajamentul nostru față de excelență, calitate și inovație în domeniul înfrumusețării.

Pentru noi, fiecare pacient este unic. Procedurile noastre sunt personalizate în funcție de caracteristicile individuale, dorințele și așteptările fiecărei persoane.

Consultațiile prealabile sunt esențiale pentru a stabili un plan de tratament adecvat și pentru a asigura rezultatele dorite. Înainte de a efectua orice procedură, pacienții sunt informați detaliat despre toate etapele intervenției, riscuri, beneficii și rezultate așteptate. O atenție deosebită este acordată și perioadei de după procedură, asigurându-se un proces de vindecare rapid și fără complicații.

Adoptăm cele mai noi tehnologii și metode din domeniul estetic, oferind pacienților noștri acces la tratamente avansate, cu rezultate superioare. Produsele utilizate sunt testate și aprobate, garantând siguranța și eficacitatea acestora.

Respectăm dreptul la intimitate al fiecărui pacient și garantăm confidențialitatea informațiilor și tratamentelor efectuate. Experiența la Dr. Beauty Brașov este concepută pentru a vă oferi nu doar rezultate vizibile, ci și încredere și o stare de bine îmbunătățită.

Echipa Dr. Beauty

Profesionalism, dedicație și o pasiune autentică pentru frumusețe definește echipa Dr. Beauty Brașov. Fiecare membru este specializat într-un domeniu specific, oferind astfel o abordare integrată și holistică asupra frumuseții.

Doamna doctor Floredana Sav este dedicată identificării soluțiilor optime pentru fiecare pacient, în timp ce cosmeticienele aduc un plus de rafinament prin tratamentele personalizate asigurându-se astfel că fiecare vizită la clinica Dr. Beauty este una de neuitat.

Siguranța și sănătatea pacienților

La Dr. Beauty, siguranța pacienților este esențială. Toate procedurile sunt efectuate în conformitate cu standardele internaționale de siguranță. În plus, clinica promovează o abordare proactivă a sănătății și frumuseții, încurajându-i pe pacienți să adopte un stil de viață sănătos.

Locația: un sanctuar al relaxării

Ambianța la Dr. Beauty Brașov a fost gândită să ofere pacienților o oază de liniște și răsfăț, departe de agitația cotidiană a vieții urbane. Încă de la intrare, pacienții sunt întâmpinați cu un design interior modern, în care tonurile calde care creează un spațiu relaxant și primitor.

Locația clinicii, în inima Brașovului, combină arhitectura modernă cu elemente tradiționale specifice zonei.

Saloanele de tratament sunt dotate cu cele mai confortabile echipamente, iar fiecare cameră a fost concepută pentru a oferi intimitate și relaxare. Muzica ambientală, aromele delicate și detaliile atent alese, de la lenjeria de pat până la decorurile subtile, toate contribuie la crearea unei atmosfere ideale pentru răsfăț.

Părerile pacienților: mărturii ale excelenței

Pacienții care trec pragul clinicii Dr. Beauty Brașov nu sunt doar niște simple numere sau date într-o agendă, ci parte a unei comunități dedicate frumuseții și bunăstării. Feedback-ul lor este extrem de valoros, ajutând echipa să își îmbunătățească constant serviciile.

vorbesc de la sine, iar mulțumirea și încrederea pacienților sunt cele mai mari recompense.

La Clinica de Înfrumusețare Dr. Beauty Brașov, frumusețea este considerată o artă. Cu o echipă de specialiști dedicați, tehnologii avansate și un spațiu ce emană serenitate, clinica reușește să transforme fiecare vizită într-o experiență memorabilă. Dacă visezi la un loc unde frumusețea, sănătatea și răsfățul se combină în armonie perfectă, Dr. Beauty Brașov este destinația ta. Invităm toți cei interesați să descopere magia transformată în artă în acest sanctuar al frumuseții.

Pe lângă vasta experiență pe care o aduce echipei de la Clinica Dr. Beauty Brașov, Doamna Doctor Floredana Sav aduce cu sine un CV impresionant cu experință în lumea esteticii și a chirurgiei plastice. Dedicarea ei pentru domeniul înfrumusețării au făcut-o să se distingă în rândul medicilor esteticieni din România. Un aspect care merită menționat și care atestă dedicarea și pasiunea doamnei doctor este faptul că, în paralel cu activitatea sa la Dr. Beauty Brașov, ea continuă să practice și în alte centre de prestigiu din țară.

Doamna Doctor Floredana Sav își desfășoară activitatea în clinici renumite precum Medivers (https://clinicabrasov.ro/) și Sf. Constantin (https://www.spitalulsfconstantin.ro/) , dar și la Convest (https://convestcompany.ro/). Experiența extinsă nu se limitează doar la aceste clinici; a avut oportunitatea de a lucra și în cadrul Spitalului Județean Craiova.

Este de la sine înțeles că astfel de implicare în multiple centre medicale atestă profesionalismul, pasiunea și dedicarea doamnei doctor. Aceasta nu doar că își dorește să ofere cele mai bune servicii pacienților săi, dar se străduiește constant să se perfecționeze și să fie la curent cu cele mai noi tehnici și proceduri din domeniu.

Pacienții care aleg Clinica Dr. Beauty Brașov nu beneficiază doar de echipamente și tehnologii de ultimă generație, dar și de experiența vastă și de abilitățile doamnei doctor Floredana Sav, care își aduce aportul semnificativ în transformarea fiecărui pacient și în oferirea unei experiențe de neegalat în lumea înfrumusețării. Astfel, fiecare procedură efectuată sub îndrumarea și supravegherea doamnei doctor este o garantie a calității și profesionalismului, oferind pacienților rezultate excepționale și o încredere crescută în propriul aspect.

Alegând Dr. Beauty Brașov, alegeți expertiza, pasiunea și dedicația autentică în serviciul frumuseții.

 

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0773.866.531
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!

DR. Beauty va recomanda:
InstructorulTau - Școală de Șoferi Brașov

Atestate Profesionale Brasov