DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Depigmentarea cearcanelor cu vitamine si antioxidanti

Clinica de estetica Brasov

Cearcanele sunt zone de piele intunecata care apar sub ochi. Ele pot fi cauzate de o varietate de factori, cum ar fi oboseala, stresul, lipsa de somn, factorii genetici, imbatranirea, expunerea excesiva la soare si alti factori externi. In general, cearcanele nu sunt o problema medicala grava, dar pot afecta aspectul si increderea in sine a unei persoane. Unele persoane pot experimenta cearcane temporare, care pot disparea cu odihna adecvata, hidratare si gestionarea stresului, in timp ce altii pot avea cearcane persistente care necesita tratament specializat, cum ar fi depigmentarea cearcanelor.

Ce este depigmentarea cearcanelor?

Depigmentarea cearcanelor este o procedura minim invaziva care implica injectarea in zona cearcanelor a unui cocktail bazat pe vitamina C sau alte substante cu efect antioxidant. Rezultatul este rapid si eficient: este imbunatatit aspectul general al pielii si dispare aspectul unei fete mereu obosite. Substanta injectata poate fi compusa din aminoacizi, antioxidanti, vitamine si minerale. Sunt substante naturale, care se gasesc in mod normal in organism si au rolul de a-i da pielii un aspect proaspat.

In general, procedura se face in cadrul sedintelor de mezoterapie iar substantele sunt alese personalizat, in functie de nevoile fiecarei persoane in parte.

Durata intregului proces de depigmentare este de aproximativ 30 de minute.

De ce sa faci o astfel de procedura?

Depigmentarea cearcanelor este o solutie eficienta si sigura pentru a diminua aspectul cearcanelor si a imbunatati aspectul general al pielii. Avantajele pe care le ai in urma acestei proceduri sunt numeroase:

•Un aspect imbunatatit al fetei;

•O incredere mai mare in propria persoana;

•Rezultate care pot rezista peste 6 luni;

•Procedura minim invaziva, fara durere si fara efecte adverse majore.

Exista riscuri care sunt asociate tratamentului de depigmentare cearcane?

Depigmentarea cearcanelor este o procedura minim invaziva si sigura, cu putine riscuri asociate. Cele cateva efecte secundare sunt mici si trec repede:

•Se poate umfla zona supusa tratamentului;

•Poate aparea roseata;

•Pot aparea iritatii;

In general, toate aceste probleme dispar in 2-3 zile.

Ce trebuie sa faci inainte si dupa tratamentul de depigmentare a cearcanelor?

Inainte de procedura de depigmentare este important sa discuti cu medicul despre orice medicamente pe care le iei sau despre orice conditii de sanatate pe care le avi. Acesta poate oferi informatii specifice in functie de situatia ta individuala. In general, Exista cateva recomandari standard, pentru orice tratament care implica injectarea acidului hialuronic:

•Evita aspirina, ibuprofen sau alte medicamente antiinflamatoare non-steroidiene (AINS) cu cel putin 2 saptamani inainte de procedura. Aceste medicamente pot creste riscul de sangerare si vanatai in zona injectata.

•Evita alcoolul si fumatul cu cel putin o saptamana inainte de procedura, deoarece acestea pot afecta vindecarea si pot creste riscul de complicatii.

•Hidrateaza-te bine inainte de procedura pentru a ajuta la mentinerea hidratarii pielii si a preveni umflarea.

Dupa procedura, este bine sa respecti cateva reguli simple:

•Nu bea si nu manca alimente fierbinti in ziua procedurii!

•Evita aplicarea machiajului timp de 24 de ore;

•Nu iti expune fata la soare, solar, sauna sau temperaturi extreme. Daca zona s-a umflat sau daca exista disconfort, poti aplica gheata sau comprese cu apa rece.

•Evita sa atingi sau sa freci zona injectata pentru cel putin 24 de ore dupa procedura.

•Evita activitatile fizice intense, sauna si expunerea la soare timp de cel putin 24 de ore dupa procedura.

Daca vrei rezultate excelente si un tratament adaptat nevoilor tale, te asteptam la Doctor Beauty! Avem o echipa de doctori esteticieni cu vasta experienta si folosim cele mai noi tehnici si tehnologii.

Sfaturi pentru a evita pigmentarea cearcanelor

1. Foloseste crema cu protectie solara!

2. Hidrateaza-te!

3. Evita consumul de alimente sarate!

4. Dormi cel putin 8 ore pe noapte!

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!