DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

De ce sa alegi procedura de volumizare buze cu acid hialuronic?

Clinica de estetica Brasov

Volumizarea buzelor cu acid hialuronic este o procedura cosmetica non-chirurgicala utilizata pentru a adauga volum si a contura buzele. Este un tratament din ce in ce mai popular in randul femeilor care isi doresc buze mai mari sau mai bine conturate, fiind sigur si foarte eficient.

Acidul hialuronic este un compus natural care se gaseste in corpul uman si are proprietati hidratante si de volumizare. Procedura consta in folosirea unor ace de dimensiuni reduse pentru a injecta acidul hialuronic in anumite parti ale buzelor.

In functie de ceea ce doresti, doctorul estetician poate injecta acidul in jurul marginii buzelor, pentru definire sau in profunzimea acestora pentru volum.

Procedura este relativ rapida si nu necesita timp de recuperare semnificativ. Efectul poate dura intre 6 luni si 1 an, in functie de cantitatea de acid hialuronic injectat si de metabolismul fiecarei persoane

De ce sa alegi procedura de volumizare buze cu acid hialuronic?

Exista mai multe motive pentru care o persoana ar putea alege sa isi mareasca buzele in acest fel. Iata 10 avantaje ale acestei proceduri:

Rezultate imediate: Procedura de volumizare buze cu acid hialuronic ofera rezultate imediate, astfel incat persoana poate vedea schimbarile la nivelul buzelor sale in timp real.

Durata a efectului: Efectul volumizarii cu acid hialuronic poate dura intre 6 luni si 1 an, in functie de cat de mult material este injectat si de metabolismul fiecarei persoane.

Personalizare: Volumul de acid hialuronic care se injecteaza in buze poate fi personalizat pentru a se potrivi preferintelor estetice ale fiecarei persoane.

Imbunatatirea aspectului general al fetei: Buzele voluminoase pot adauga echilibru si simetrie fetei si pot face ca persoana sa arate mai tanara.

Fara timp de recuperare: Dupa procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic nu este necesar sa fie luate zile libere, deoarece timpul de recuperare este minim.

Reversibilitate: Daca o persoana nu este multumita de rezultatul injectarii, acidul hialuronic poate fi dizolvat cu ajutorul unei enzime numite hialuronidaza.

Siguranta: Acidul hialuronic este un compus natural prezent in corpul uman si, prin urmare, nu exista riscul reactiilor alergice sau de respingere.

Punctele de injectare sunt minim invazive: Punctele de injectare sunt minuscule, ceea ce face procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic una minim invaziva.

Confort: Procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic este relativ confortabila, deoarece se poate aplica o crema anestezica locala inainte de procedura.

Costuri: Procedura de volumizare a buzelor cu acid hialuronic este mai accesibila decat alte proceduri de chirurgie estetica pentru a obtine aceleasi rezultate, cum ar fi implanturile permanente.

Daca vrei buze mai mari, mai carnoase si mai bine conturate, tot ceea ce ai de facut este sa vii la G-Beauty. Specialistii nostri te vor ajuta sa descoperi cea mai buna forma pentru buzele tale si sa te bucuri de propria decizie de fiecare data cand te uiti in oglinda.

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!