DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Imbunatateste aspectul ochilor cu blefaroplastie

Clinica de estetica Brasov

Blefaroplastia chirurgicala este o procedura care indeparteaza excesul de piele, grasime si muschi de pe pleoapele superioare sau inferioare. Aceasta interventie poate fi efectuata pentru a imbunatati aspectul ochilor, pentru a imbunatati campul vizual sau pentru a trata o serie de afectiuni oculare.

Cui este adresata blefaroplastia chirurgicala?

Blefaroplastia chirurgicala este un tratament destinat persoanelor care se confrunta cu probleme estetice ale pleoapelor, cum ar fi excesul de piele, de grasime sau de muschi. De asemenea, poate fi recomandata si persoanelor care au probleme de sanatate, cum ar fi o obstructie a vederii cauzata de pleoapele cazute.

Cum se realizeaza blefaroplastia chirurgicala?

La clinica Doctor Beauty ai garantia unor proceduri facute cu cea mai mare atentie, de medici cu experienta. Fiind o interventie chirurgicala, aceasta se efectueaza sub anestezie locala. Procedura dureaza de obicei intre una si trei ore si poate fi efectuata atat pentru pleoapele superioare, cat si pentru cele inferioare.

Blefaroplastia pentru pleoapele superioare: medicul va face o incizie in pliul natural al pleoapelor superioare si va indeparta excesul de piele, grasime si muschi, dupa care va inchide incizia cu suturi. Aceasta procedura poate imbunatati campul vizual si poate face ca aspectul ochilor sa fie mai tanar si mai luminos.

Blefaroplastia pentru pleoapele inferioare: medicul va face o incizie sub pleoapele inferioare si va indeparta excesul de piele, grasime si muschi, dupa care va inchide incizia cu suturi. Aceasta procedura poate imbunatati aspectul ochilor si poate reduce aparitia cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Beneficiile blefaroplastiei chirurgicale

Beneficiile blefaroplastiei chirurgicale sunt numeroase:

•Imbunatatirea aspectului ochilor: Prin eliminarea excesului de piele, grasime si muschi de pe pleoape, blefaroplastia poate face ca aspectul ochilor sa fie mai tanar si mai luminos.

•Reducerea pungilor de sub ochi: Indepartarea depozitelor de grasime de sub ochi poate reduce aparitia pungilor de sub ochi si poate face ca aspectul ochilor sa fie mai tonifiat si mai plin de viata.

•Imbunatatirea campului vizual: In cazul in care pleoapele cazute interfera cu campul vizual, blefaroplastia poate imbunatati vederea si poate preveni o serie de afectiuni oculare, cum ar fi ochiul uscat sau strabismul.

•Cresterea increderii in sine: Dupa blefaroplastie, multi pacienti se simt mai increzatori in sine si mai multumiti de aspectul ochilor lor, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra calitatii vietii.

•Rezultate durabile: Rezultatele blefaroplastiei chirurgicale pot dura multi ani, daca sunt respectate instructiunile medicului cu privire la ingrijirea postoperatorie.

•Procedura sigura si eficienta: Blefaroplastia chirurgicala este o procedura sigura si eficienta. Desi exista riscuri asociate cu orice interventie chirurgicala, acestea sunt de obicei minime.

Riscurile si complicatiile blefaroplastiei chirurgicale

Ca orice interventie chirurgicala, blefaroplastia chirurgicala poate avea riscuri si complicatii. Printre acestea se numara urmatoarele:

•Infectii: riscul de infectie poate fi minimizat prin urmarea tuturor instructiunilor medicului cu privire la igiena postoperatorie

•Sangerari: sangerarea poate aparea in timpul sau dupa interventia chirurgicala si poate necesita ingrijiri medicale suplimentare.

•Probleme de vedere: poate aparea o usoara afectare a vederii in primele saptamani dupa interventia chirurgicala, dar aceasta se va imbunatati pe masura ce ochii se vindeca.

•Anestezie insuficienta: anestezia poate cauza unele reactii adverse, precum greata, varsaturi si ameteli, dar acestea sunt rare si trec in mod obisnuit la scurt timp dupa interventie.

Sfaturi pentru cei care apeleaza la blefaroplastia chirurgicala

Daca decizi sa te supui unei interventii chirurgicale de blefaroplastie, este important sa urmezi toate instructiunile medicului. Acestea pot include:

•Evitarea anumitor medicamente inainte de interventia chirurgicala.

•Evitarea fumatului inainte si dupa interventia chirurgicala.

•Evitarea activitatilor care pot provoca sangerari.

•Evitarea exercitiilor fizice timp de cateva saptamani dupa interventia chirurgicala.

•Aplicarea compreselor reci pentru a reduce umflarea si inflamatia.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!