DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Augmentare menton (barbie) cu acid hialuronic

Clinica de estetica Brasov

Daca nu iti place cum arata barbia ta, tratamentul de augmentare a mentonului cu acid hialuronic poate fi o solutie excelenta pentru tine. Este un tratament simplu, neinvaziv si foarte eficient in modelarea barbiei in forma pe care o doresti.

Cum decurge procesul de augmentare menton?

Etapa 1: Consultatia initiala. Prima etapa este programarea unei consultatii initiale cu un medic specializat. In aceasta intalnire, veti stabili care sunt obiectivele tale estetice iar medicul va examina zona mentonului si va evalua gradul de volum si simetrie.

Etapa 2: Planificarea procedurii. Dupa consultare, medicul va face o recomandare cu privire la cantitatea de acid hialuronic necesara si va crea un plan de tratament personalizat. Acesta va include numarul de injectari si cantitatea de acid hialuronic care va fi utilizata pentru a atinge obiectivele estetice.

Etapa 3: Pregatirea zonei. Inainte de a incepe procedura, medicul va curata zona mentonului cu un antiseptic si poate aplica o crema anestezica pentru a reduce disconfortul in timpul procedurii.

Etapa 4: Injectarea acidului hyaluronic. Odata ce zona mentonului a fost pregatita, medicul va injecta acidul hialuronic. Acest proces poate dura intre 15 si 30 de minute, in functie de cantitatea de substanta care va fi utilizata. Acele folosite sunt subtiri, in asa fel incat disconfortul este minim.

Dupa incheierea procedurii, poti pleca fara probleme acasa, bucurandu-te de o noua forma a fetei. In primele zile pot aparea mici efecte adverse si sensibilitate, motiv pentru care este bine sa respecti toate sfaturile de ingrijire pe care le primesti.

Cum ingrijesti zona tratata?

Pentru a mentine rezultatele, este important sa urmezi ingrijirea post-procedura recomandata de medic. Aceasta include urmatoarele recoamndari:

•evitarea expunerii la soare;

•evitarea exercitiilor fizice intense si alte activitati care pot provoca umflarea sau inflamatia zonei tratate;

•administrarea anumitor medicamente pentru a reduce disconfortul si pentru a preveni complicatiile.

Cand apar rezultatele si cat dureaza?

Rezultatele procedurii sunt imediate si naturale. In primele 24 de ore, poti experimenta umflarea, roseata si sensibilitatea in zona tratata. Aceste simptome sunt normale si vor disparea in cateva zile. In timp ce acidul hialuronic este absorbit treptat de organism, rezultatele vor dura in medie intre 6 si 18 luni, perioada variind in functie de stilul tau de viata si de cantitatea de acid hialuronic folosit.

Riscuri asociate cu procedura de augmentare a mentonului cu acid hialuronic

Daca alegi sa faci procedura in clinica Dr. Beauty, riscurile sunt minime, in conditiile in care avem doctori cu mare experienta si lucram doar cu substante si aparatura de cea mai buna calitate. Pot aparea, totusi, efecte adverse asociate cu majoritatea procedurilor cosmetice:Sangerare, durere, inflamatie si infectie in zona tratata. Acestea sunt rare si pot fi prevenite cu urmarea instructiunilor de ingrijire.

De ce sa apelezi la tratamentul de augmentare menton?

Pentru ca este o procedura minim invaziva, care te ajuta sa scapi de probleme ce te-ai afectat intreaga viata. Rezultatele sunt vizibile si sunt foarte rapide, acestea putand sa fie vazute imediat dupa interventia de 15-30 de minute.

Este adevarat ca rezultatele nu sunt permanente, insa cele mai multe persoane care apeleaza la o astfel de solutie se bucura de o fata foarte bine proportionata pentru perioade de peste 12 luni.

Dupa ce trece efectul acidului hialuronic, poti sa reiei tratamentul, bucurandu-te din nou de rezultat. Printre avantajele pe care le ai dupa o astfel de procedura se numara si urmatoarele:

•costuri mici. Pretul injectarii cu acid hialuronic este unul accesibil;

•reversibilitate, in cazul in care nu iti place rezultatul;

•o procedura cat se poate de simpla si nedureroasa;

•costuri mici. Pretul injectarii cu acid hialuronic este unul accesibil;

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!