DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Augmentare mamara

Clinica de estetica Brasov

Augmentarea mamara este o procedura chirurgicala care implica introducerea unui implant in san pentru a mari dimensiunea acestuia. Aceasta procedura poate fi efectuata din motive estetice sau medicale, cum ar fi pentru a inlocui un san pierdut dupa o interventie chirurgicala sau pentru a corecta o asimetrie.

Cum se face augmentarea mamara, si ce produse sunt folosite?

Procedura de augmentare mamara se face sub anestezie si dureaza in jur de doua ore.

Chirurgul face o incizie sub san sau in jurul sfarcului si introduce implantul sub tesutul mamar sau sub muschiul pieptului.

Implanturile mamare sunt fabricate din silicon sau solutii saline si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme.

Ce avantaje are o astfel de procedura?

Augmentarea mamara poate aduce multe beneficii, atat din punct de vedere estetic, cat si psihologic. Printre avantajele includem:

Cresterea increderii in propria persoana;

Cresterea senzualitatii;

Restabilirea volumului pierdut din cauza imbatranirii sau a pierderii in greutate;

Corectarea asimetriei sanilor;

Imbunatatirea proportiilor corpului.

Care sunt riscurile pe care le implica o astfel de interventie chirurgicala?

Ca orice alta interventie chirurgicala, augmentarea mamara implica riscuri. Acestea includ: infectie, sangerare excesiva, ruptura implantului, cicatrici prea mari sau sensibilitate in zona sfarcurilor. Pentru minimizarea riscurilor, este foarte important sa iti faci procedura de implant mamar intr-o clinica specializata, precum Doctor Beauty din Brasov si sa te asiguri ca medicii care fac operatia au o experienta bogata.

Inainte de procedura, trebuie sa discuti cu medicul tau despre riscurile implicate si sa iei decizia de a face procedura doar dupa o evaluare atenta a beneficiilor si riscurilor.

Ce trebuie sa faci dupa augmentarea mamara?

Dupa procedura, vei avea nevoie de un timp de recuperare. Chirurgul iti va oferi instructiuni detaliate despre ingrijirea post-operatorie, care pot include:

•Va trebui sa porti un sutien special pentru sustinere;

•Va trebui sa limitezi activitatile fizice timp de cateva saptamani;

•Va trebui sa monitorizezi cu atentie semnele de infectie sau alte complicatii.

In general, daca respecti toate instructiunile vei avea o recuperare sanatoasa si un rezultat optim.

Istorie augmentare mamara

Procedura de augmentare mamara a fost efectuata pentru prima data in anii 1960. De atunci a devenit una dintre cele mai populare proceduri estetice in lume, foarte multe femei alegand sa isi imbunatateasca aspectul in acest fel.

De-a lungul anilor, implanturile mamare au evoluat si s-au imbunatatit, de la primele modele care erau pline cu silicon lichid pana la modelele moderne cu gel coeziv, care sunt mult mai sigure si mai naturale. Astazi, augmentarea mamara este o procedura sigura si eficienta, cu rate ridicate de satisfactie a pacientelor.

Curiozitati si informatii utile despre acest tratament

•Exista doua tipuri de implanturi mamare folosite in prezent: implanturi cu silicon si implanturi cu solutie salina. Implanturile cu silicon sunt cele mai populare datorita aspectului lor mai natural si consistentei mai moi, iar implanturile cu solutie salina sunt mai putin costisitoare si pot fi ajustate mai usor in caz de probleme.

•Implanturile mamare pot fi pozitionate fie sub muschiul pieptului, fie sub tesutul mamar. Decizia cu privire la locul de implantare depinde de anatomia si preferintele pacientului.

•Dupa o augmentare mamara, este important sa astepti cel putin cateva luni inainte de a face o mamografie pentru a permite ca tesutul sa se vindece complet. De asemenea, este important sa discuti cu medicul tau despre augmentarea mamara inainte de a face o mamografie pentru a evita orice complicatii.

•Implanturile mamare nu sunt pentru toata lumea. Persoanele cu afectiuni medicale cum ar fi cancerul de san sau infectii curente pot fi excluse din procedura.

•In timp, implanturile mamare pot necesita inlocuire sau ajustare, desi acest lucru nu se intampla intotdeauna.

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!