DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Augmentare fese – transformare corporala

Clinica de estetica Brasov

Augmentarea feselor este o procedura chirurgicala care isi propune sa mareasca si sa contureze fesele prin intermediul implanturilor de silicon sau prin transfer de grasime de pe alte zone ale corpului. Aceasta procedura poate fi efectuata pentru a corecta fesele plate, mici sau neasemanatoare si pentru a oferi o forma mai plina si rotunjita.

Cui ii este adresata?

Augmentarea feselor este ideala pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic si sa-si sporeasca increderea in sine. Aceasta este o solutie potrivita pentru persoanele care au fesele plate, subdezvoltate sau care au suferit o pierdere semnificativa in greutate si isi doresc o forma mai voluptuoasa.

De asemenea, este o procedura excelenta pentru persoanele care au simtit dintotdeauna ca au un corp disproportionat si doresc sa se simta bine ori de cate ori se uita in oglinda.

Cum se face?

Procedura de augmentare a feselor implica implantarea de silicon sau transferul de grasime de la alte zone ale corpului in zona feselor. Pentru implanturile de silicon, se face o incizie sub fesa prin care se introduce implantul de silicon. Pentru transferul de grasime, se preleveaza grasimea de la alte zone ale corpului si se injecteaza in fese. In ambele cazuri, procedura se face sub anestezie generala si necesita o recuperare de cateva saptamani.

Ce avantaje are?

Augmentarea feselor poate oferi o serie de avantaje, inclusiv:

O forma mai rotunjita si voluptuoasa a feselor

Imbunatatirea aspectului general al corpului

Cresterea increderii in sine

Imbunatatirea proportiilor corpului

Care sunt riscurile?

Augmentarea feselor vine cu anumite riscuri, insa sunt minore, mai ales daca alegi sa faci o astfel de procedura intr-o clinica specializata, cum este Doctor Beauty din Brasov. Riscurile si efectele adverse pot include:

•Infectie

•Durere sau sensibilitate in zona feselor

•Sangerare sau hematom

•Ruptura implantului

•Asimetrie sau dezaliniere a implanturilor

Cum te pregatesti inainte de operatie?

Inainte de procedura de augmentare a feselor, vei intalni chirurgul plastician care iti va explica toate detaliile si iti va raspunde la orice intrebari ai putea avea. De asemenea, va trebui sa faci anumite pregatiri pentru a-ti asigura confortul si siguranta in timpul si dupa procedura. Acestea pot include:

•Incetarea fumatului cu cel putin doua saptamani inainte de procedura

•Evitarea medicamentelor sau suplimentelor care pot subtia sangele, cum ar fi aspirina, pentru o saptamana inainte de procedura

•Asigurarea unui ajutor pentru transportul acasa dupa procedura, deoarece nu vei putea conduce

Ce trebuie sa faci dupa operatie?

Dupa procedura de augmentare a feselor, vei avea nevoie de timp pentru a te recupera si pentru a te asigura ca fesele tale se vindeca corespunzator. In primele saptamani dupa procedura, va trebui sa faci urmatoarele lucruri:

•Sa eviti orice activitate care ar putea suprasolicita zona feselor, inclusiv exercitii fizice

•Sa porti hainele largi si confortabile, care sa nu apese zona feselor

•Sa dormi pe burta sau pe o parte, evitand sa dormi pe spate

•Sa iei medicamente prescrise de medic pentru a reduce durerea si inflamatia

Istorie augmentarii feselor

Augmentarea feselor a existat de mult timp, dar a devenit populara in anii 1960 si 1970, cand femeile isi doreau sa aiba fese mai pline si rotunjite. Initial, aceasta procedura se facea prin injectarea de substante straine in zona feselor, cum ar fi siliconul.

Astazi, augmentarea feselor se poate face atat cu silicon, cat si cu grasime proprie. Este una dintre cele mai populare proceduri estetice, cu mii de paciente si chiar pacienti care aleg sa isi imbunatateasca aspectul in acest fel.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!