DR. BEAUTY BRAȘOV

TEL: 0725.519.132

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Tratamente eficiente pentru infrumusetare

Clinica de estetica Brasov

In ultimii ani au aparut numeroase tratamente care ajuta la imbunatatirea aspectului fizic, multe dintre ele rapide si foarte putin invazive. O buna parte dintre acestea sunt prezente in oferta clinicii Doctor Beauty, sunt realizate de medici cu vasta experienta si sunt foarte eficiente.

Tratamente deosebite pe care le poti gasi in clinica Doctor Beauty Brasov

1. Tratamentul cu Hialuronidaza. Hialuronidaza este o enzima care ajuta la descompunerea acidului hialuronic, o substanta care se gaseste in mod natural in piele si care este responsabila pentru mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii. Hialuronidaza poate fi utilizata pentru a reduce ridurile si liniile fine, dar si pentru a imbunatati aspectul general al pielii.

Tratamentul cu hialuronidaza se face prin injectare subcutanata si poate fi dureros, dar majoritatea persoanelor nu au nevoie de anestezie. In general, tratamentul dureaza intre 15 si 30 de minute, iar efectele se vad in aproximativ 24-48 de ore. Rezultatele dureaza intre 4 si 6 luni, in functie de persoana si de zona tratata.

Hialuronidaza este recomandata pentru persoanele cu pielea uscata, riduri si liniile fine, dar si pentru cele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul general al pielii.

2. Peelingul chimic. Este un tratament cosmetic care foloseste acizi pentru a indeparta stratul superior al pielii. Acesta poate fi utilizat pentru a trata acnee, pete si semne ale imbatranirii pielii, precum ridurile si liniile fine. Peelingul chimic poate fi efectuat pe fata, gat, maini si alte zone ale corpului.

Tratamentul cu peeling chimic poate fi dureros si necesita anestezie locala sau sedare. Procedura dureaza de obicei intre 30 si 60 de minute, iar pacientii trebuie sa aiba grija sa evite expunerea la soare si sa foloseasca o protectie solara adecvata in timpul perioadei de recuperare, care poate dura cateva zile pana la cateva saptamani, in functie de adancimea peelinguui.

Peelingul chimic este recomandat pentru persoanele cu acnee, pete si semne ale imbatranirii pielii, precum riduri si liniile fine.

3. Terapia vampir/PRP. Este cunoscuta si sub numele de terapie cu plasma imbogatita cu trombocite (PRP), este un tratament cosmetic care utilizeaza sangele propriu al pacientului pentru a imbunatati aspectul pielii si pentru a stimula regenerarea celulara. Acesta este utilizat pentru a trata petele, ridurile si liniile fine, precum si pentru a imbunatati textura si tonul pielii. Terapia vampir implica extragerea unei cantitati mici de sange de la pacient, care este apoi centrifugat pentru a separa plasma imbogatita cu trombocite de alte componente ale sangelui. Plasma este apoi injectata in zona dorita, de obicei in fata, gat sau maini.

Terapia vampir poate fi dureros si necesita anestezie locala. De asemenea, poate fi nevoie de mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite. Efectele tratamentului dureaza intre 6 si 12 luni, in functie de persoana si de zona tratata.

Terapia vampir este recomandata pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul general al pielii, pentru a trata petele, ridurile si liniile fine si pentru a stimula regenerarea celulara.

4. Lipoliza. Este un tratament cosmetic care utilizeaza injectii pentru a descompune grasimea din anumite zone ale corpului, precum abdomenul, soldurile, coapsele si bratele. Acesta poate fi utilizat pentru a trata grasimea localizata care nu poate fi eliminata prin dieta si exercitii fizice.

Tratamentul cu lipoliza poate fi dureros si necesita anestezie locala. In general, tratamentul dureaza intre 30 si 60 de minute, iar efectele se vad in cateva saptamani pana la luni. Rezultatele dureaza intre 6 si 12 luni, in functie de persoana si de zona tratata.v

Lipoliza este recomandata pentru persoanele care doresc sa elimine grasimea localizata din anumite zone ale corpului.

5.Mezoterapia. Este un tratament cosmetic care implica injectarea unor cocktail-uri personalizate de vitamine, minerale si alte substante in piele pentru a trata o varietate de probleme, cum ar fi acneea, petele, ridurile si liniile fine. Aceasta poate fi efectuata pe fata, gat, maini si alte zone ale corpului.

Mezoterapia poate fi dureroasa si necesita anestezie locala. In general, tratamentul dureaza intre 30 si 60 de minute, iar efectele se vad dupa cateva saptamani sau luni. La fel ca si in cazul lipolizei, rezultatele dureaza intre 6 si 12 luni.

Mezoterapia este recomandata pentru persoanele cu acnee, pete si semne ale imbatranirii pielii, precum riduri si liniile fine.

6. Microneedlingul. Este un tratament cosmetic care implica utilizarea unui dispozitiv cu ace mici pentru a crea mii de micro-canale in piele. Aceste micro-canale stimuleaza productia de colagen si elastina, ceea ce poate imbunatati aspectul general al pielii si poate reduce aspectul cicatricilor, petelor si ridurilor.

Tratamentul cu microneedling poate fi dureros si necesita anestezie locala sau aplicarea unei creme anestezice. Procedura dureaza intre 30 si 60 de minute, iar efectele se vad in cateva saptamani. De obicei, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite.

Microneedlingul este recomandat pentru persoanele care doresc sa-si imbunatateasca aspectul general al pielii si sa reduca aspectul cicatricilor, petelor si ridurilor.

Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

 

DR. Beauty - Clinica de estetica corporala. Servicii PREMIUM!


Floredana Sav medic specialist chirurgie plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva

Date de Contact

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANȚĂ

Clinica noastra este situata pe strada Harmanului nr.29, o locatie usor accesibila din orice punc al orasului. Va asteptam cu drag si va garantam cele mai profesioniste servicii din Brasov!


DR. Beauty
Brașov
Strada Harmanului nr 29
Brasov, România 500228

Telefon: 0725.519.132
✉️ Contactează-ne pe mail

Avem promotii la pachete de servicii

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala DR. Beauty din Brasov are toate acreditarile necesare! O echipa de doctori esteticieni va sta la dispozitie!